Virtuele wachtrij bij start van inschrijving

| 28-02-2020

De inschrijving voor de twintigste editie van de Scania Zwolse Halve Marathon gaat zondag 1 maart om 12.00 uur van start. Via www.halvemarathonzwolle.nl kun jij je vanaf dat tijdstip inschrijven voor de Scania Zwolse Halve Marathon (21,1 kilometer), de Wavin 4 Engelse Mijlen (6,4 kilometer) of de Special Run Halve Marathon Zwolle (1 kilometer). Het grootste hardloopevenement van Zwolle wordt dit jaar gehouden op zaterdag 13 juni.

Aan de Scania Zwolse Halve Marathon kunnen maximaal 4.000 lopers meedoen. Voor de Wavin 4 Engelse Mijlen geldt een maximum van 6.000 lopers. De inschrijving voor de Business Runs van de Zwolse Halve Marathon start eveneens op 1 maart. Bedrijven kunnen onder hun eigen naam een groep deelnemers inschrijven en zodoende meedoen in het klassement van de Salverda Business Run (6,4 kilometer) en/of de Craft Business Run over 21,1 kilometer.

Virtuele wachtrij
Om de inschrijving zo soepel mogelijk te laten verlopen wordt er dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van een virtuele wachtrij, waarin je zondag al vanaf 11.30 uur plaats kunt nemen.

Hoe werkt deze wachtrij?
1. Om 12.00 uur krijgen alle deelnemers, die zich op dat moment in de wachtrij bevinden, een willekeurig wachtrijnummer toegewezen.
2. Neem je na 12.00 uur plaats in de wachtrij, dan sluit je achteraan in de rij.
3. Het heeft geen zin om de pagina te verversen, je houdt hetzelfde wachtrij-nummer.
4. Indien je per ongeluk je browser sluit, kom je terug op dezelfde plaats in de wachtrij.
5. Het heeft geen zin om meerdere pagina’s te openen, je houdt hetzelfde wachtrij nummer.
6. Zodra je aan de beurt bent, wordt de inschrijfpagina automatisch geladen.
7. Je hebt 15 minuten de tijd om jouw inschrijving en betaling (via iDEAL) te voltooien. Ben je langer dan 15 minuten bezig, dan moet je opnieuw plaatsnemen in de wachtrij.
8. Na voltooiing van jouw inschrijving verlaat je de wachtrij en krijg je binnen 24 uur een bevestigingsmail. N.B. Heb je na 24 uur nog geen mail ontvangen, check dan eerst of de bevestigingsmail wellicht in de spam-inbox zit. Zo niet, stuur dan een mail met je betaalgegevens naar inschrijvingen@halvemarathonzwolle.nl.
9. Je kunt zoveel inschrijvingen doen als je wilt, zolang de naamgegevens maar anders zijn en je dit binnen 15 minuten doet. Houd er wel rekening mee dat je geen extra tijd krijgt wanneer je meer mensen achter elkaar in wilt schrijven. Wanneer - bijvoorbeeld - tijdens je vijfde inschrijving de 15 minuten voorbij zijn, wordt de inschrijving automatisch afgesloten en word je achteraan in de wachtrij gezet. Het verdient daarom de voorkeur om je per persoon apart in te schrijven.

Virtuele wachtrij bij start van inschrijving

BibBits
Ben jij al bekend met BibBits? BibBits zijn krachtige magneten waarmee je op een snelle en eenvoudige manier jouw startnummer op jouw sportkleding kan bevestigen. Door de BibBits zijn de ‘onhandige’ veiligheidsspelden niet langer nodig! BibBits zijn veilig voor jouw kleding en gaan jaren mee. Bestel de unieke Zwolse Halve Marathon BibBits tijdens het inschrijven met 10 procent korting, voor slechts 8,95 euro per set.

Veel succes met inschrijven!

Deel deze pagina: