Cheque van 2.250 euro voor goede doelen

| 16-06-2015

Onder het genot van een hapje en een drankje hebben de winnaars van de Rabobank Business Run (Zwolse Halve Marathon) en de Craft Business Run (4 Engelse Mijlen) dinsdag bij Scania, hoofdsponsor van de Zwolse Halve Marathon, hun prijzen in ontvangst genomen. Daarnaast kregen de drie goede doelen van de vijftiende editie ieders een cheque van 2.250 euro.

Het tweede team van Landstede, bestaande uit Joep Emmen, Reinald Bosman en Bart van den Anker, werd zaterdag 13 juni eerste tijdens de vijftiende Zwolse Halve Marathon en kreeg dinsdag de flinke wisselbeker. Het podium bij de Rabobank Business Run werd gecomplementeerd door een team van Isala en een team van de gemeente Zwolle. De eerste prijs bij de Craft Business Run ging naar team vier van ITM Group. Het team met Willem Albers, Rik Albers, Irene Bijman, Mark Meijer en Theo van Dijk troefde op de 4 Engelse Mijlen alle andere bedrijventeams af. Scania Production Zwolle 4 en Scania Production Zwolle 5 eindigden respectievelijk als tweede en derde.

De organisatie van het grootste loopevenement van Zwolle had ook dit jaar drie goede doelen aan de Scania Zwolse Halve Marathon gekoppeld. Alle hardlopers konden tijdens de inschrijving voor de Scania Zwolse Halve Marathon of de Wavin 4 Engelse Mijlen er (geheel vrijblijvend) voor kiezen om geld te doneren aan Unicef regio Zwolle, Jeugdsportfonds Zwolle en Stichting Schipper mag ik ook eens varen. Dit heeft uiteindelijk een prachtig bedrag opgeleverd, want de drie genoemde stichtingen kregen uit handen van Teun Bouwhuis, voorzitter Stichting Halve Marathon Zwolle, allen een cheque ter waarde van 2.250 euro.

Deel deze pagina: