Geen weergave mogelijk voor deze kloon, origineel ontbreekt.

Cheque van 2.016 euro voor goede doelen

| 15-06-2016

Onder het genot van een hapje en een drankje hebben de winnaars van de Rabobank Business Run (Zwolse Halve Marathon) en de Craft Business Run (4 Engelse Mijlen) dinsdag bij Scania, hoofdsponsor van de Zwolse Halve Marathon, hun prijzen in ontvangst genomen. Daarnaast kregen de drie goede doelen van de zestiende editie ieders een cheque van 2.016 euro.

Het derde team van Wavin, bestaande uit vijf hardlopers uit Frankrijk (Guillaume Lorton, Fabrice Vassal, Rodolphe Moine, Jean-Baptiste Guillot en Jean-Baptiste Chardenal), werd zaterdag 11 juni eerste tijdens de zestiende Zwolse Halve Marathon en kreeg dinsdag uit handen van Tanja Geurtse (Rabobank IJsseldelta) de flinke wisselbeker. Het podium bij de Rabobank Business Run werd gecomplementeerd door een team van VMI Group BV en een team van UWV. De eerste prijs bij de Craft Business Run ging naar team drie van Landstede. Het team met Joep Emmen, Bart van den Anker en Jonathan Mak troefde op de 4 Engelse Mijlen alle andere bedrijventeams af. Abbott Laboratories BV 3 en Scania Production Zwolle 14 eindigden respectievelijk als tweede en derde.

De organisatie van het grootste loopevenement van Zwolle had ook dit jaar drie goede doelen aan de Scania Zwolse Halve Marathon gekoppeld. Alle hardlopers konden tijdens de inschrijving voor de Scania Zwolse Halve Marathon of de Wavin 4 Engelse Mijlen er (geheel vrijblijvend) voor kiezen om geld te doneren aan Coeliakie Kids Kamp, Voor Elkaar Zwolle (Warmlopers) en Vrienden van Zorgboerderij Molenzicht. Dit heeft uiteindelijk een prachtig bedrag opgeleverd, want de drie genoemde stichtingen kregen uit handen van Teun Bouwhuis, voorzitter Stichting Halve Marathon Zwolle, allen een cheque ter waarde van 2.016 euro.

Deel deze pagina: