Business Runs

In navolging op het succes van de afgelopen edities worden er ook dit jaar twee Business Runs gehouden, te weten de Craft Business Run (Halve Marathon) en de Craft Footwear Run (4 Engelse Mijlen). Business Runs in tal van andere wedstrijden hebben aangetoond dat veel lopers het een uitdaging vinden om met collega's voor de zaak te gaan.

De eer van jouw bedrijf verdedigen tijdens de Scania Zwolse Halve Marathon met een eigen klassement en prijzen voor de bedrijventeams. Je profiteert als team van een aantal belangrijke voordelen, terwijl jij niets mist van de competitie en sfeer tijdens dit evenement. Jij loopt met en tussen talrijke andere deelnemers, enthousiast aangemoedigd door vele duizenden toeschouwers en onder grote belangstelling van de media.

Deelnemers die al aan verschillende Business Runs hebben meegedaan, geven aan dat het niet alleen gaat om de sportieve prestatie. De gezelligheid en de eer zijn minstens zo belangrijk. De Business Runs zijn voor de lopers en de supporters, die hun team moreel ondersteunen, een evenement met een motiverend karakter. Relatiemarketing, publiciteit en de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met andere bedrijven maken het tot een evenement met vele mogelijkheden.

Spelregels

© Annet van Raalten

De volgende voordelen maken deelname aan een Business Run erg aantrekkelijk:

Kosten

  1e team Volgend team
Craft Business Run (Halve Marathon), incl. shirts: € 325,- € 310,-
Craft Footwear Run (4EM), incl. shirts: € 280,- € 260,-

Betaling voor de Business Runs geschiedt op basis van facturatie.

De startbewijzen worden collectief per post naar de organisaties gestuurd. De contactpersoon van jouw organisatie ontvangt hier voorafgaand aan het evenement per e-mail informatie over. Dit jaar wordt er gebruik gemaakt van de MYLAPS BibTag. Deze tag kan eenmalig gebruikt worden en hoeft achteraf dan ook niet te worden ingeleverd. De kosten voor de BibTag zitten bij het inschrijfgeld in.

Volg ons op social media

Volgen