Business Runs

In navolging op het succes van de afgelopen edities worden er ook dit jaar twee Business Runs gehouden, te weten de Craft Business Run (Halve Marathon) en de Wijzonol Business Run (4 Engelse Mijlen). Business Runs in tal van andere wedstrijden hebben aangetoond dat veel lopers het een uitdaging vinden samen voor een goed resultaat te gaan.

De eer van jouw bedrijf verdedigen tijdens de Scania Halve Marathon Zwolle met een eigen klassement en prijzen voor de bedrijventeams. Je profiteert als team van een aantal belangrijke voordelen, terwijl jij niets mist van de competitie en sfeer tijdens dit evenement. Jij loopt met en tussen talrijke andere deelnemers, enthousiast aangemoedigd door vele duizenden toeschouwers en onder grote belangstelling van de media.

Deelnemers die al aan verschillende Business Runs hebben meegedaan, geven aan dat het niet alleen gaat om de sportieve prestatie. De gezelligheid en de eer zijn minstens zo belangrijk. De Business Runs zijn voor de lopers en de supporters, die hun team moreel ondersteunen, een evenement met een motiverend karakter. Relatiemarketing, publiciteit en de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met andere bedrijven maken het tot een evenement met vele mogelijkheden.

Spelregels

  • Ieder team telt minimaal 3 en maximaal 5 lopers.
  • De uitslag van beide Business Runs wordt vastgelegd in een apart teamklassement. Van de finishende deelnemers worden de snelste drie netto tijden opgeteld. De som van de tijden bepaalt de plaats in het klassement. Het team met de snelste netto totaaltijd is winnaar.
  • Alle deelnemers worden ook individueel opgenomen in de totaaluitslag van de betreffende afstand (dit geldt ook voor wedstrijdatleten).

De volgende voordelen maken deelname aan een Business Run erg aantrekkelijk:

  • Vermelding van de bedrijfsnaam in de uitslagen.
  • Publicatie van de uitslag op www.halvemarathonzwolle.nl.
  • Deelnemers aan de business run krijgen een speciaal shirt van Craft.
  • Natuurlijk kun jij voor de herkenbaarheid als bedrijf ook in een eigen outfit lopen.
  • Medaille voor alle deelnemers.
  • Wisselbeker voor de winnaars en een trofee voor de eerste drie teams.
  • Voor de deelnemers wordt een speciale VIP-area gecreëerd in het Academiehuis. Nadere specifieke informatie hierover ontvang je uiterlijk één week van te voren.

Kosten

 per team
Craft Business Run (Halve Marathon), incl. shirts:€ 375,-
Wijzonol Business Run (4EM), incl. shirts:€ 325,-

Betaling voor de Business Runs geschiedt op basis van facturatie. Prijzen zijn exclusief BTW.

De startbewijzen worden collectief per post naar de deelnemende organisaties gestuurd. De contactpersoon van jouw organisatie ontvangt hier voorafgaand aan het evenement per e-mail informatie over. Er wordt gebruik gemaakt van de MYLAPS BibTag voor de registratie van de tijden. Deze tag kan eenmalig gebruikt worden en hoeft achteraf dan ook niet te worden ingeleverd. De kosten voor de BibTag zijn bij het inschrijfgeld inbegrepen.