Warmlopen met musical ‘De Marathon’

| 22-03-2017

De spiksplinternieuwe musical ‘De Marathon’, die zondag 19 maart in Rotterdam in première is gegaan, is op donderdag 30 en vrijdag 31 maart en op donderdag 2 en vrijdag 3 november te zien in het Zwolse theater De Spiegel. Tijdens de voorstelling laten de Rotterdamse automonteurs zien hoe je je het beste kunt voorbereiden op zo’n sportieve uitdaging!

“Wij bezochten zondagavond de première in Rotterdam en we vonden de musical in één woord geweldig! De recensies zijn ook zeer lovend. Daarom willen we jou, als hardloper, deze prachtige, hilarische en tegelijkertijd ontroerende voorstelling niet onthouden”, vertellen Muriël Huijbrechts en Margreet Wiering van Zwolse theaters. “Wij hebben een speciaal ‘Zwolse Halve Marathon-arrangement’ samengesteld voor 45 euro: eerste rang stoel met voorafgaand aan de voorstelling ‘een bakkie pleur of thee’ met twee ‘moorkoppies’ en in de pauze twee biertjes/fris plus bitterballen. Dit arrangement bestel je tot en met zondag 26 maart via onze website: www.zwolsetheaters.nl. Wees er snel bij, want op is op!”

De Marathon
De Marathon, gebaseerd op de succesfilm uit 2012, gaat over een stel ongetrainde, in zeer slechte conditie, Rotterdamse monteurs die besluiten hun vriend/baas te helpen geld in te zamelen om belastingschulden af te lossen. Het is een verhaal vol Rotterdamse humor over vriendschap, moed en liefde! Een musical met een schitterende cast, gespeeld door John Buijsman, Kees Boot, Michiel Nooter en Dennis Willekens. En met komische nummers van Thomas Acda.

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws