Tijdregistratie

Bij de Scania Halve Marathon Zwolle wordt de MYLAPS BibTag gebruikt voor het registreren van jouw tijd. Achter op het startnummer (Bib) bevindt zich een elektronische chip (Tag). BibTag maakt het registreren van tijden heel eenvoudig: je dient alleen het startnummer correct te dragen.

Neem de volgende punten in acht en zorg daarmee voor een goede tijdregistratie:

  • Draag het startnummer zichtbaar en goed op de borst. Bedek het startnummer niet met een jack of met jouw handen tijdens het passeren van de matten, onder meer op de start- en finishlijn. Deze matten vangen het signaal van jouw BibTag op.
  • Om problemen in de tijdsregistratie te voorkomen, kreuk of vouw het startnummer niet.
  • Probeer het startnummer niet te vouwen of te kreukelen. Zeker niet op de plaats waar de tag zit. Dit voorkomt problemen.
  • Het startnummer wordt uiterlijk een week van te voren per post toegestuurd. Gebruik speldjes of bestel de speciale Scania Halve Marathon BibBibts bij je inschrijving om op de hoekpunten om het startnummer te bevestigen en doorboor de tag niet.
  • De BibTag werkt op basis van een andere technologie dan de MYLAPS ChampionChip. Daarom kun je tijdens de Halve Marathon Zwolle en de 4 Engelse Mijlen geen gebruik maken van jouw gele of groene MYLAPS ChampionChip.
  • Na afloop van de wedstrijd is het niet nodig om de BibTag in te leveren. Je mag het startnummer met tag als herinnering bewaren! Wil je deze niet bewaren, mag je het startnummer in de daarvoor bedoelde containers achter de finish achterlaten.
  • In de uitslag is de brutotijd de officiële tijd. Deze start op het moment dat het startschot valt en stopt op het moment dat je de finish passeert. De nettotijd is de tijd die start op het moment dat je de mat op de startlijn passeert en stopt als je de finish passeert. De nettotijd is een extra service.

Uitslagen
Bekijk hier de uitslag van 2024
Bekijk hier de uitslag van 2023
Bekijk hier de uitslag van 2022
Bekijk hier de uitslag van 2019
Bekijk hier de uitslag van 2018
Bekijk hier de uitslag van 2017
Bekijk hier de uitslag van 2016
Bekijk hier de uitslag van 2015
Bekijk hier de uitslag van 2014
Bekijk hier de uitslag van 2013
Bekijk hier de uitslag van 2012
Bekijk hier de uitslag van 2011
Bekijk hier de uitslag van 2010
Bekijk hier de uitslag van 2009
Bekijk hier de uitslag van 2008
Bekijk hier de uitslag van 2007
Bekijk hier de uitslag van 2006
Bekijk hier de uitslag van 2005
Bekijk hier de uitslag van 2004