Startnummer overschrijven via website!

| 26-05-2016

Tot en met woensdag 8 juni 20.00 uur is het mogelijk om jouw startnummer via het online overdrachtsformulier op www.halvemarathonzwolle.nl/overschrijven over te schrijven naar een andere deelnemer. Ook kun je via het formulier - kostenloos - switchen van de Halve Marathon naar de 4 Engelse Mijlen. Niet andersom!

© Annet van Raalten

Het is belangrijk te weten dat je het startnummer maar één keer kunt overdragen. De nieuwe deelnemer dient het overdrachtsformulier in te vullen. Hierbij heb je wel een aantal gegevens van de huidige deelnemer nodig, namelijk het startnummer, postcode en geboortedatum. De organisatie geeft in geen enkel geval deelnemersgegevens door of bemiddelt tussen deelnemers met betrekking tot de overdracht. Voor de overdracht wordt 5 euro in rekening gebracht middels eenmalig automatisch incasso. Na afloop van de overdrachtsprocedure ontvang je een bevestigingsmail van de overdracht. Tot slot dienen de deelnemers onderling te zorgen dat het startnummer bij de juiste (nieuwe) deelnemer terecht komt, want het is namelijk niet mogelijk om hiervoor een adreswijziging door te geven.

Overschrijven naar Wavin 4 Engelse Mijlen
Diegenen die zich hebben ingeschreven voor de Scania Zwolse Halve Marathon kunnen zich via het online overdrachtsformulier - kostenloos - overschrijven naar de Wavin 4 Engelse Mijlen. Bij overschrijving vindt GEEN restitutie plaats van het teveel betaalde inschrijfgeld. Overschrijven van de Wavin 4 Engelse Mijlen naar de Scania Zwolse Halve Marathon is NIET mogelijk!

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws