Nieuws

Gepubliceerd op maandag 31 mei 2010 om 15:06
De inschrijving voor de halve marathon van het tiende Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon Festival heeft de limiet bereikt van 3.500 deelnemers. De wens van de organisatie komt daarmee uit. En voor iedereen die het niet gelukt is om zich in te schrijven: meelopen op de 4 Engelse mijlen is nog mogelijk of wees er op tijd bij volgend jaar! Natuurlijk is het ook altijd leuk om de deelnemers aan te moedigen op zaterdag 12 juni.
Gepubliceerd op woensdag 26 mei 2010 om 19:02
De inschrijvingen voor het tiende Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon Festival stromen binnen. Interessant is dat de lopers uit heel Nederland komen en zelfs nog van daarbuiten. Reden om op zaterdag 12 juni naar Zwolle te komen is dat de sfeer rondom het Zwolse Halve Marathon Festival altijd erg goed is. Naast het hardlopen is het bovenal ook genieten van de muzikale omlijsting langs het gehele parcours. Van DJ’s tot blaaskapellen en van bandjes tot mannenkoren. De Zwolse halve marathon heeft het allemaal!
Gepubliceerd op maandag 3 mei 2010 om 11:13
Op zaterdag 12 juni staat alweer de tiende editie van het Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon Festival op het programma. Deze jubileumeditie lijkt een gigantisch succes te worden, want de inschrijvingen lopen nu al vijftien procent voor op vorig jaar. Inschrijven voor de Halve Marathon, de Wavin 4 Engelse Mijlen of de Rabobank Business Run is mogelijk via www.halvemarathonzwolle.nl.
Gepubliceerd op zaterdag 1 mei 2010 om 14:23
Koen Raymaekers is de eerste grote naam die door de Zwolse Halve Marathon is vastgelegd voor komende editie op zaterdag 12 juni. De 30-jarige atleet uit Cothen (Utrecht) geldt nog altijd als groot talent en werd reeds driemaal Nederlands kampioen op de halve marathon. In 2009 voegde hij daar zijn eerste titel op de marathon aan toe, gevolgd door een tweede in 2010. Op 11 april jongstleden liep Raymaekers de marathon van Rotterdam in 2:11.09, een verbetering van zijn persoonlijke record.
Gepubliceerd op dinsdag 9 februari 2010 om 10:58
Atletiekvereniging PEC 1910 biedt dit jaar, naast verschillende loopclinics voor gevorderde lopers, ook een clinic aan voor beginnende lopers. De clinic wordt gegeven voor deelname aan de vier Engelse mijlen, ofwel 6,4 kilometer. Voorafgaand aan de Halve Marathon van Zwolle op 12 juni, is er een wedstrijd of vier mijl door het centrum van Zwolle.
Gepubliceerd op vrijdag 8 januari 2010 om 18:34
Een jubileum. Dit jaar is de tiende editie van het Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon Festival. Dit grote spektakel heeft plaats op 12 juni 2010. De inschrijving voor zowel de Halve Marathon, de Wavin 4 Engelse Mijlen en de Rabobank Business Run is reeds gestart.