Lopers Company geeft deelnemers korting

| 04-06-2015

Lopers Company Zwolle organiseert woensdag 10 juni, tijdens de uitgifte van de startnummers bij de Sligro, een mini-hardloopmarkt. Op de markt bemannen diverse merken een standje, met hun eigen producten en adviezen. Het gaat om Garmin (sporthorloges), Compressport (compressiekousen, -sokken en -tubes), PowerBar (sportvoeding), Brooks (hardloopschoenen) en CRAFT (sportkleding). Pinnen is mogelijk.

Aan de vijftiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon koppelt Lopers Company Zwolle tevens een kortingsactie voor alle deelnemers van de Wavin 4 Engelse Mijlen en de Scania Zwolse Halve Marathon. Op vertoon van je startnummer ontvang je een kortingsbon van Lopers Company Zwolle ter waarde van 20 euro (geldig tot en met 31 juli 2015). En dat is niet alles, want zaterdagochtend 13 juni is er ook nog een ‘meet and greet’ met de wereldtoppers Dennis Kimetto, Wilson Kipsang en Geoffrey Mutai voor de winkel van Lopers Company Zwolle aan het Gasthuisplein 2. Tussen 11.00 en 12.00 uur kun je tegen betaling van 5 euro een handtekening in bijvoorbeeld je hardloopboek krijgen en/of samen op de foto met je favoriete atleet. Deze foto (13 bij 18 centimeter) is dan vanaf 13.00 uur af te halen bij Foto Hans Keuzenkamp aan de Oude Vismarkt 20-22.

De opbrengst van de ‘meet and greet’ komt volledig ten goede aan de Peter Kiprotich Cherus Foundation. Deze foundation is vernoemd naar de Keniaanse langeafstandsloper Peter Kiprotich, winnaar van de Zwolse Halve Marathon in 2004 en de nummer twee van 2009. Kiprotich kwam in april 2011 bij een verkeersongeval om het leven. De Keniaan, die sinds 2005 deel uit maakte van het Volare Sports-team, liet zijn vrouw Shillah en drie kinderen, Brian, Eric en Marieke achter. Kimetto, Kipsang en Mutai zetten zich graag in om geld in te zamelen, zodat de kinderen van Kiprotich in hun geboorteland naar school kunnen.

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws