Geldprijs voor school met meeste lopers

| 31-03-2016

De school die relatief (verhouding aantal lopers ten opzichte van het totaal aantal leerlingen) de meeste deelnemers op de been brengt bij de Wavin 4 Engelse Mijlen op zaterdag 11 juni, ontvangt een geldprijs van maar liefst 1.000 euro. Dit bedrag mag echter niet in de schoolkas verdwijnen, maar moet door de winnende school aan een door de school gekozen goed doel worden geschonken.

© Annet van Raalten

“Om nog meer jeugd op de been te krijgen hebben we dit jaar besloten er een wedstrijdelement aan toe te voegen”, meldt de organisatie. De kosten voor deelname zijn 8,50 euro per leerling (inclusief tijdregistratie). Voor de tijdregistratie wordt dit jaar voor eerst gebruik gemaakt van de MYLAPS BibTag. Achter op elk startnummer (Bib) bevindt zich een elektronische chip (Tag) en een kunststof afstandhouder. Na afloop van het hardloopfestijn is het niet nodig om de BibTag in te leveren. “Je mag het startnummer met tag als herinnering bewaren! Daarnaast ontvangen alle deelnemers ook een medaille. En net als verleden jaar kunnen deze medailles ook dit jaar na de finish weer worden gegraveerd met de individueel gelopen tijd.”

Scholen kunnen zich nog tot uiterlijk 8 mei 2016 via http://halvemarathonzwolle.nl/inschrijven als school registreren voor de scholierenloop, tenzij de limiet eerder is bereikt. Inschrijven als school is alleen mogelijk met minimaal twintig deelnemers en de school is verantwoordelijk voor de betaling van de inschrijfkosten.

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws